Asociaţia Privitorilor de la Balcon…

Posted on 08/02/2015

0


prognoza-meteoŞi strugurii sunt acri… merge un şpriţ cât privim ADP-ul cum vă scapă de iniţiative netrecute prin Adunarea Generală a Puturoşilor Privitori de la Balcon!…Câh! Şi cum rămâne cu Adunarea Generală a Puturoşilor Privitori de la Balcon? Urmaţi cursul de idiosincrazie împreună? Sau vă daţi cu saprofitele şi ardeţi etapele?…(text pentru care nu băgăm mâna în istoria ascociaţiei)

Răspunsuri şi soluţii:

Cetăţeanul A:

„Ar fi mai simplu dacă stâlpii ar fi impozitaţi după înălţime. Una e să ai 10 metri, alta e să ai 3 metri şi să fii din lemn tratat cu ulei ars. Se impune o cotă de impozitare progresivă marca PSD, cota unică de impozitare lasă de dorit în judeţele doborâte cu drujba de UDMR…Zău aşa!”

Cetăţeanul B:

„Cum rămâne cu selecţia? Riscăm să ajungem o ţara de licenţiaţi, masteranzi sau doctori , cu ocupaţiuni şi destine diferite: muncitori necalificaţi, vânzători, premieri, şoferi, ospătari, funcţionari, suplinitori, emigranţi, agenţi imobiliari, comis-voiajori ş.a.m.d. Doar pentru că cineva nu gândeşte atunci când bugetează catedre neacoperite de puterea de absorbiţie a pieţei de muncă din România actuală…”

Cetăţeanul C:

„?????????Stupidă abordare! Sentimentul e reciproc.Dar cu minuscule. Aşa e frumos în limba română. O să rog administratorul să vă elimine din lista de prieteni…Câh, bye!”

Cetăţeanul D:

„Pentru un umanoid cu trăsături de femeie, văd că folosiţi cu sârg limba română în scopul adjectivării cetăţenilor de etnie rromă.Ce păcat că folosiţi monarhia în scopul acoperirii propriilor slăbiciuni…”

Administrator, cu atestat retras de curând :

Eugeniu Speranţia: “când creşte frecvenţa pedepsei, creşte frica; când creşte frica, creşte respectul legii; când creşte respectul legii, scade frecvenţa pedepsei; când scade frecvenţa pedepsei, scade frica; când scade frica, scade respectul legii.”

Cetăţeanul E:

„GRESIT. TE CALIFICI INAINTE DE TOATE IN POSTURA DE OM. TU CUM TE NUMESTI CA DAI IN CAP CELOR CARE INCEARCA SA FACA UN PIC DE BINE CELOR NECAJITI. SI BUNICA MEA ESTE INCLUSA IN FUNDATIE SI CE …..? INCEARCA SA II AJUTE PE CEI CARORA UNII CA TINE LE INTOARCE SPATELE. HALAL ROMAN ESTI. TE DERANJEAZA BUNATATEA ALTORA .”

Preşedinte, pensionat anticipat de locatarii nemulţumiţi :

„Cel ce va fi prins cu ștromeleagul învârtoșat primprejurul părților fătătoare ale muierii, i se va tăia scârbavnicul mădular spre veșnica lui nefolosire!”…pitac domnesc de la 1750

motiunea-de-cenzura

Un balon de săpun are o durată limitată de viaţă. Bucură, încântă, dar eşuează lamentabil la proba timpului. Culorile curcubeului expuse privirii preţ de câteva clipe nu ţin loc de corolă de lumini a lumii. Nicidecum. Rămân doar apă cu săpun şi aer. Necesare pentru micimea momentului în comparaţie cu efemerul creaţiei. Spunea bine cineva că nu trebuie să crezi în baloane de săpun. Sunt doar poveşti frumoase spuse celor adormiţi. Care visează baloane noaptea şi le sparg cu barosul ziua. Pe undeva,  năzuinţele unui visător interesează mereu atunci când te raportezi la viitor. Fără de care nu am mai rătăci în prezent. Fiii risipitori din prezentul general nu întruchipează speranţa! Sunt doar simpli actori pe timpul nostru. Care e limitat. Şi nu mai suportă amânări sau suspendări la analiza generală. Cu baloane de săpun şi acoliţi vopsiţi. Se cere un vot de blam. Prontissimo!…

Reclame