Vine o vreme când manipularea pleacă la culcare…

Posted on 03/09/2014

0


Treaba cu sondajele aranjate aruncate în piaţă pentru schimbarea percepţiei adversarului asupra şanselor, completată cu opţiunea nehotărâţilor şi a absenţilor din motive inventate sau adevărate, ne lasă nemuritori şi reci la capitolul premiere în manipularea politică. Tehnica încercată de Ponta, chiar şi după schimbarea lui Turambar, lasă de PSD România… Sper să înţelegem cu toţii faptul că „atât şi până aici” nu a fost apropriat de Victor Viorel Ponta şi, din inerţia faptului că se află premier, va mai încearca şolticăria de la doctoratul plagiat şi în alegerile din noiembrie 2014…Unde, fie vorba între noi, se va prezenta pe canalul creat de Antena3, filmat îndeaproape de Sebastian Ghiţă şi cu susţinerea vulgului amnistiat temporar de taxe şi impozite. Un fel de toate bune şi televiziuni serioase pentru electorul din comuna Siliştea Gumeşti, judeţul Teleorman, made in vicepremierul Dragnea…

vreau sa fac sondaje
adaptori priza italia
pozitii pentru a aduce la orgasm macsim ofemeie
dobitocu de la cazanu de tuica youtube
ceai de foi de dafin
retorica si persuasiune
scoala teoria evolutiei
tranzitia demografica a romaniei
hannah montana cand sa emotionat in romana
catina de gard
eliminarea de pe coloana vertebrala a depunerilor de calciu
frazbile si granchioase

Mda. Uite cam din astea s-ar compune Turambar, daca ar fi sa ne luam dupa ce poame de oameni imi trimite Google din cautarile sale. Ha. Auzi tu: Dobitocu’ de la cazanu’ de tzuica. Ha! Ce cauta lumea pe Internet shi unde ajunge… Tz tz tz. Ce oameni. Ce cuvinte.

Buun. Sa ne intoarcem la tzuica noastra. Deci chestii eterogeno-paradoxalo-oximoronice, una langa alta. Aha. Gata, am priceput. Se necesita o analiza de multzimi. Buuun. La de-astea ne pricepem. Deeciii…

Deci Turambar face sondaje (mda. Descoperirea apei calde. mare scofala. oricine poate sa faca sondaje. de fapt, toata lumea face sondaje. pen’ ca toata lumea se pricepe la sondaje, la fotbal, la politica shi la previziunile meteo).

Deci Turambar are probleme cu prizele din Italia (nu eu, Flo. Mama lui de Sony Vaio de figuri roz).

Deci Turambar este foarte priceput sa aduca la macsmim deimplinire energetica femeea (mda. aici mi-e nu shtiu cum sa va contrazic. daca voi consideratz asha, apai asha sa ramana vorba prin sat… las-o asha cum a cazut, ca nu ma supar la stereotipuri de-astea).

Pe de alta parte, ii cam place cu tzuica, dobitocu dracu de telegean (nuuu! urasc tzuica! mie-mi place whisky-ul Laphroaig, uite de-asta de care beau acushica shica). In plus, shi-a tratat diversele probleme de coloana si de spate si de gat si de fasceita plantara cu leacuri babesti, courtesy of nea Puiu Hushtiu (sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca atunci cand calcam in pamant, parca mai aveam o pereche suplimentara de ovul… aaa, pardon, de dealelalte).

Ca sa nu mai spunem ca Turambar este priceput in arta rea si inutila a retoricii si persuasiunii (ei, ash! asha ii place lui sa creada). Mai mult: Turambar este bine infipt mental in gandirea de tip evolutionist, si nici Dumnezeu, nici toate hoardele sale de ingeri maiestri nu-i vor scoate din cap de ce si pen’ ce traim (degeaba, ba stimatz cititori, degeaba. Sa perpetuam specia, mama lui de clarvizionar de Dawkins).

In stransa legatura cu Darwin si cu Dawkins, Turambar are si preocupari serioase, de macsmima responsabilitate sociala. Pe langa Bach, Bowie si Brel (si tzatze, evident), Turambar este preocupat in egala masura si de subiecte problematice, cum ar fi bunaoara faptul ca ne piere samantza de oameni de populatzie, ba postmodernistilor ba care renuntzatz la datoria conjugala si la responsabilitatea perpetuarii speciei, ca sa jucatz voi mai mult Warcraft sau HalfLife pe net, r’atz ai dracu cu melcii voshtri de adolescentzi intarziatzi.

Insa asta nu il impiedica pe Turambar sa se entuziasmeze cumplit atunci cand aude pronuntzat in proximitatea sa spatzio-temporala sintagma Hannah Montana (si furia si turbarea sa stiti ca tot o emotzie e, mai draga cititorilor; a, era sa uit: la fel reactzionez si la culoarea roz. E deja ceva pavlovian, sa moara AC/DC fara curent la tample).

Last, but not least, Turambar nu si-a uitat radacinile stramosheshti de pe coastele Telegii si inca mai stie ce e aia catina, si la ce e buna ea, si in consecintza se chinuie sa va bage si voo in cap aceste cunoshtinte inutile si rurale, baaa postmodernishtilor baaa, ba adolescentzilor intarziatzi care jucatz Warcraft si HalfLife, mama voastra de locuitori in Republica Virtuala Romania.

Deci in consecintza, ca sa fim concishi shi la subiectul obiectului, Turambar e un soi de frazbile shi granchioase, ba stimatz cititori. Pentru cine shtie ce e aia Frazbile shi Granchioase, bre stimatz cititori.

It was twilight, and the slithy toves did gyre amd gimble in the haze
All mimsy were the borogoves…

Mda. Stitz cum se termina melodia aia a lu formatzia aia a lu peshte prajit, aia care prajeau peshte pe albumu ala plin de zgomote sonore Umma Gumma? And the wind cries back. E, cam asta este si Turambar: o cacafonie de cacofonie bine concertata. Adica se cam potriveshte cu ce spun eu pe-acolo pe sus, prin headerul blogului: random funk.

Uite asha, ba stimatz cititori ba: WakaJawaka. The wind cries back…

Deci random funk. Deci jazz.

Deci ramane cum am stabilit: shedintza continua, tovarashi!

🙂 :p

Reclame