Domnule Băsescu, sunteţi un mare plângăcios când vine vorba de scaun!…

Posted on 23/07/2012

7


Mai ţineţi minte câte voturi aţi primit din partea unor români pentru a ajunge să aveţi un serviciu la Palatul Cotroceni?

Preşedintele celor 5.275.808 de voturi, depune jurământul în faţa tuturor românilor…

Mâine, 21 decembrie 2009, domnul Traian Băsescu va depune jurământul pentru un nou mandat în funcţia de Preşedinte al României. Sperăm să fie de bun augur acest nou mandat. În calitate de cetăţean care şi-a exercitat dreptul de vot, doresc să amintesc că această demnitate presupune echilibru, moderaţie, diplomaţie, echidistanţă etc. În fine, România are nevoie de o nouă politică în abordarea problemelor ce îi privesc pe toţi românii!

Nu ştiu ce ne-am fi făcut fără expertiza dumneavoastră, fără proiectul pentru falimentarea unei ţari, fără Udrea (cu blondul ei peste tot) şi fără opţiunea la minut a unei diaspore la fel de vinovate pentru voturile acordate, în pripă, de la înălţimea culesului de viitor prin străinătăţi via Ambasada României din Paris…Noroc cu dvs şi euglena verde. Altfel se alegea praful de noi şi ne invadau extratereştii. În fine, dacă nu simţiţi colbul otrăvit  prezent în plămâni şi vă prezentaţi foarte des la emisiunea unui colonel cu ochi albaştri ajuns jurnalist 100%, probabil că aveţi o amnezie temporară şi trăim cu toţii într-o lume imaginată de un impotent tratat în exces cu stimulente pentru erecţia păstrării unui scaun. Fie el şi de preşedinte.

De ce ne mai ţineţi predici despre democraţie şi statul de drept când insultaţi cu uşurinţa mojiciei care vă caracterizează poporul român? Cel care  a votat la ultimele alegeri cu altcineva şi nu cu partidelul dumneavoastră de buzunar. E simplu, poporul român nu vă mai vrea! Trasul limbilor prin dosul prea încercat din partea unor nefericiţi gen Mircea Marian, Andreea Pora, Robert Turcescu, Ion Cristoiu, Graseiat Banciu ş.a. nu ţine loc de onoare…Şi nici de demisie.