Sectorul 6: Un singur tur, un singur vot! O şansă la patru ani! Votează fără ezitare cu Binele!…

Posted on 05/06/2012

0


De la o vreme – implicat fiind în campania electorală privind alegerile locale – am fost apostrofat prin toate modalităţile verbale şi consecinţele non-verbale asupra aplecării mele în a susţine candidatul USL în alegerile din Sectorul 6. Motiv pentru care am optat pentru moderarea tuturor comentariilor sosite pe adresa blogului.  Explicaţiile, de cele mai multe ori sudălmi presărate cu invitaţii nesoliciate la meciuri ilegale de contact fizic, m-au amuzat teribil în fiecare dimineaţă la citirea corespondenţei. Am ajuns să nu îmi mai pot bea cafeaua fără a citi rubrica postacilor. Ei bine, mare parte dintre ele nu le pot reproduce fiind la nivelul genunchiul unei broaşte ajunsă mare cunoscătare a limbii române. Restul, undeva sub 1%, au ca subiect unic faptul că primarul din sector este un om bun care are proiecte şi mai vrea un mandat. Nimic despre dosarele penale deschise de DNA, nimic despre corupţia din administraţia publică a  Sectorul 6, nimic despre Elena Udrea şi promisiunile ei deşănţate pentru alegătorii din  Colegiul 25; unde a fost aleasă ca deputat vremelnic cu sprijinul încă primarului Cristian Constantin Poteraş …

Pentru eliminarea oricăror ambiguităţi subiective sau obiective am selectat (cel puţin) cinci motive pentru care ar trebui să ne prezentăm la vot în ziua de 10 iunie 2012 în Sectorul 6 şi să votăm cu Rareş Mănescu, viitorul primar :

1

Rareş Mănescu înseamnă USL, Crin Antonescu şi Sorin Oprescu.

Cristian Poteraş înseamnă PDL, Elena Udrea şi Traian Băsescu.

2

Rareş Mănescu reprezintă  competenţa şi soluţiile în administraţia publică.

Cristian Poteraş reprezintă actuala birocraţie, coruptă şi învechită până la temelii.

3

Rareş Mănescu nu are afaceri cu administraţia locală şi nici conflicte de interese prin rude sau interpuşi.

Cristian Poteraş are noroc că a divorţat înainte de alegeri, risca să intre în „conflict de interese în afaceri” cu soţia. Fratele nu se pune, momentan, asistenţa socială din sector are nevoie de un sediu central.

4

Rareş Mănescu nu are deschise dosare de urmărire penală şi  nu a  fost citat de DNA sau alte organe de cercetare penală pentru cauze asociate activităţii zilnice la serviciu.

Cristian Poteraş a fost trimis în urmărire penală de DNA pentru retrocedarea a mai multor terenuri din sector, dosare aflate în diferite stadii procedurale.

5

Rareş Mănescu ne  imaginează un viitor…

Cristian Poteraş ne cumpără un trecut…

Anunțuri