Cine mai are nevoie de Poteraş în Sectorul 6?!…

Posted on 31/05/2012

0


Încă actualul primar al Sectorului 6 şi, totodată,  candidatul PDL pentru funcţia de edil în alegerile locale din 10 iunie 2012, fost vopsit în culoarea portocaliu, continuă să surprindă cu „preocuparea domniei sale pentru bunăstarea tuturor locuitorilor”. Deşi nu l-au văzut de patru ani, de la ultimele alegeri, locuitorii din partea de vest a Capitalei s-au trezit într-o dimineaţă în acelaşi Sector 6 cu cetăţeanul Cristian Constantin Poteraş…Proaspăt candidat din partea PDLproaspăt vopsit în culoarea verde din motive electorale. 

De parcă alegătorii din Sectorul 6 nu ştiu care e diferenţa între alb şi negru, Poteraş cel vechi şi Poteraş cel nou. De parcă cineva a uitat de dosarele penale ale primarului în chestiunea retrocedărilor de teren deschise de DNA şi asocierea dubioasă în dauna bugetului local al Sectorului 6 cu persoane deţinătoare de firme ridicătoare de maşini în mod abuziv. Şi care în perioada campaniei electorale îşi întrerup activitatea economică deschisă în scopul realizării unui profit, motiv pentru care există orice agent economic – în pofida parcărilor ilegale manifeste de maşini pe domeniul public din Sectorul 6 – din motive care ţin numai de recesiunea statului Rwanda şi prăbuşirea nivelului de schimb al rublei ruseşti. E limpede de acum: când nu se ridică maşini din sector şi nu sunt urmăriţi şi arşi „fraierii” cu amendă de poliţia locală, ne aflăm în plină campania electorală de realegere a primarului Poteraş…

(dacă nu se prezintă la vot toţi electorii e posibil ca staff-ul de campanie al unui candidat să plece  de la premiza imaginară că electorii sunt nişte oameni care „e mulţi proşti care nu vin, putem să aranjăm „la fel”, pentru „guşteri” avem destui bani pentru vot”…)

Anunțuri