Sectorul 6: viitorul nu înseamnă Poteraş!…

Posted on 27/05/2012

1


Unii de la pedele, numiţi aşa din spiritul gregar manifestat în perioada de domnie a lui Zeus, trag speranţe încă la propăşirea sistemului pe care l-au cunoscut, învăţat şi aplicat în cele mai mici detalii. De regulă, sunt oameni fără personalitate, certaţi cu cititul oricăror cărţi, cu o imaginaţie fecundă aflată la nivelul genunchiului. Când te gândeşti la broaşte, la amfibieni în genere, afli nivelul parcurs de  genunchi către pedelei. Lăsând asta în urmă, din lipsă de timp, observi cum fiecare zi devine un motiv de nervozitate, un stadiu al acceptării inevitabilului. Ei trebuie să plece, să dispară definitiv şi nu pot achiesa la certitudinea asta. Nu înţeleg că Zeus i-a folosit să ajungă în Olimp şi acum îi lasă fără abilităţile de semizei. Fără ambrozie, fără nectar, fără virgine supuse de potentul şperţ ş.a.m.d. Fără astea, comensurate în bani şi funcţii publice de habarnişti, universul gândacului se calcă singur cu o cizmă în creştet. Ce mai poate insecta să gândească despre condiţia euglenei verde şi a parameciului când a urcat cu liftul în lumea primatelor?…Răspunsul e la îndemâna liberului arbitru al pedeleilor. Care, din lipsă de lecitină,  nu cuprind treaba cu destinul unuia care apreciază organul de reproducere al unor licuri mici… Aşa să-mi ajute Darwin! Pentru necunoscători, vorbim de saprofite şi nevertebrate, gen Udrea şi Poteraş…

Nişte motive, simple:

1

Rareş Mănescu înseamnă USL, Crin Antonescu şi Sorin Oprescu.

Cristian Poteraş înseamnă PDL, Elena Udrea şi Traian Băsescu.

2

Rareş Mănescu reprezintă  competenţa şi soluţiile în administraţia publică.

Cristian Poteraş reprezintă actuala birocraţie, coruptă şi învechită până la temelii.

3

Rareş Mănescu nu are afaceri cu administraţia locală şi nici conflicte de interese prin rude sau interpuşi.

Cristian Poteraş are noroc că a divorţat înainte de alegeri, risca să intre în conflict de interese în afaceri cu soţia. Fratele nu se pune, momentan, asistenţa socială are un sediu central în sector pe strada Cernişoara nr.38-40.

4

Rareş Mănescu nu a fost citat de DNA sau alte organe de cercetare penală pentru cauze asociate activităţii zilnice la serviciu.

Cristian Poteraş a fost trimis în urmărire penală de DNA pentru retrocedarea a mai multor terenuri din sector, dosare aflate în diferite stadii procedurale.

5

Rareş Mănescu ne imaginează un viitor!

Cristian Poteraş ne cumpără un trecut!

Anunțuri