Mergeţi la dânsul şi chemaţi-l!…

Posted on 07/03/2012

0


Asta a strigat Traian Basescu astazi catre balcoanele de la care, impreuna cu prietenii mei Vasi, Radu, Adelina, Cristi, Dan, Istvan, nea Mihai Ropotaru (cel care flutura neincetat din 13 ianuarie steagul regal in Piata) si cei doi Bogdani (Duca si Bratianu) am scandat „Regele Mihai”. O sa-l chemam, negresit, i-as raspunde! Dar mai intai Traian Basescu ne e dator o demisie.

Probabil stiti toti ce s-a intamplat la Parlament, din presa. Nu pot sa spun ca am intampinat mari dificultati. Doar sicanele cu care ne-am obisnuit. Pe lista de la poarta, pe care era trecut grupul nostru, secretarul general al camerei facuse niste adnotari catre SPP. Din pacate nu am putut sa le fotografiez, insa se cerea, in legatura cu grupul nostru, atentie suplimentara. Era normal. In afara de noi, restul balcoanelor erau intesate de pensionari adusi de PDL, „simpatizanti” ai presedintelui. O chestie amuzanta: si ei erau revoltati, deoarece nu li se oferise gustarea promisa inainte de sedinta de plen.

Cum va spuneam insa, ne-am lovit de obisnuitele sicane. Desi aveam o loja rezervata, am fost de nu stiu cate ori urcati si coborati pe scari, ne-au facut sa inconjuram tot Parlamentul, pentru ca… nu ne mai gaseau loja. Pana la urma, vazand ca totusi insistam sa intram, n-au avut incotro si ne-au oferit o alta. Nu cea de la etajul 1, cea oficial rezervata, ci pe cea de deasupra ei, unde in loc sa fim doar zece, am fost 13, cu tot cu „prietenii” de la SPP. Singura loja pazita astfel din tot Parlamentul!

Cat ne-am plimbat pe holurile Parlamentului, ghinionul pedelistilor, l-am intalnit la un moment dat pe deputatul Octavian Popa, pe care nu il cunosteam. L-a recunoscut insa Vasi Baescu. Si l-a amintit de la episodul cu Sobaru, fiind cel caruia i-au dat lacrimile in fata presei, imediat dupa incident. Vasi i-a inmanat „DEMISIA” pe care o scrisese, rugandu-l sa o puna pe masa presedintelui, din partea protestatarilor din Piata. Asa s-a si intamplat, probabil ati vazut.

Nu pot sa spun ca am fost evacuati cu forta dupa ce am strigat „Demisia” si „Regele Mihai”. Au fost mici imbranceli, dar nu avea niciunul dintre noi de gand sa stea prea mult sa il asculte pe Basescu. Nu merita ascultat mai mult decat ne asculta el pe noi. Asa ca am iesit. Am fi vrut sa desfasuram steagurile cu stema regala, ceea ce nu a reusit decat Radu timp de cateva secunde, si un banner mare pe care scria „Romania nu mai vrea presedinte jucator. Romania are nevoie de Rege”. Cand am iesit, cei de la SPP ne-au felicitat. Sa fi fost si ei monarhisti sau doar satui de Basescu?

Text preluat integral de la LILICK

Anunțuri