(Bucureşti, 2012, Editura şi tipografia „Lasă-ne!” , pag. 1, op. cit.: Ce ne facem după ce nu vrea să pice Băse fără luptă necinstită?)

Posted on 02/01/2012

1


Aduceri aminte:

Îl mai înţelege cineva pe Băsescu? Dincolo de impotenţa lui Boc ca prim-ministru, dovedită în nenumărate ocazii, seismul având epicentrul în vămi, continuat cu replici în schimbarea premierului politic cu un tehnocrat (mişcare tectonică asezonată cu un premier care ştie cum stă treaba cu macroeconomia şi nişte ordonatori de credite denumiţi miniştri, garantaţi  sută la sută de marca TB  şi imaginea publică a lui Isărescu) miroase a managementul scandalului…Propriu şi apropriat de preşedintele vremelnic al tuturor românilor. Altfel spus, aşa cum anticipasem, Băsescu şi aripa fidelă din PD au declanşat un război mediatic pe două fronturi:  împotriva tripletei Blaga-Videanu-Berceanu şi împotriva noastră. Mă refer aici la majoritatea absolută a românilor, cei care nu îl mai dorim pe cetăţeanul Băsescu Traian în “funcţia” de Traian Băsescu...

***

Când cineva nu te mai doreşte şi îţi arată făţiş asta, sfatul terapeutului e să îţi iei: teleguţa, bocceluţa, eventualele hârtii importante şi să dispari. Să iei primul bilet către o direcţie necunoscută pentru a decela, în ritmul roţilor de tren suite pe vapor cu forţa , la despărţire. Dacă nu te lasă ancorele de la ţărm să lansezi barca în larg, te poţi lega de catargul justiţiei. Cumva, doamna oarbă, cu balanţa în propriile-i mâini, va prelua controlul la un moment dat asupra tuturor jurnalelor de bord ale căpitanului. Până atunci, putem doar să vizionăm filmul  Revolta de pe Bounty….

Anunțuri