Jurnal de regalist…(2)

Posted on 24/10/2011

2


Ședința solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului României,
marți, 25 octombrie 2011

Evenimentul are loc în Sala de plen a Parlamentului României, marți 25 octombrie 2011, la ora 10.  În cadrul ședinței solemne, Majestatea Sa Regele se va adresa națiunii române de la tribuna Parlamentului. La eveniment vor fi prezenți membrii Familiei Regale. Accesul presei este condiționat de procedurile de acreditare stabilite de către Parlament.

Spectacol de gală la Opera Națională,
marți, 25 octombrie 2011

Evenimentul are lor în Sala mare a Operei Naționale din București, marți 25 octombrie 2011, la ora 19. Gala va putea fi urmărită gratuit de bucureșteni, în parcul din fața Operei Naționale, unde Primăria Municipiului București va instala ecrane și sistem de amplificare pentru ca spectacolul de pe scenă să poată fi urmărit în aer liber de 5,000 de persoane. Seara va fi onorată de prezența soliștilor Nelly Miricioiu, Teodor Ilincăi, Vlad Miriță, a Orchestrei Operei Naționale și a Muzicii Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale.  Vor lua parte Regele Mihai și Familia Regală a României.  Vor fi prezenți membri ai Familiilor Regale din Europa și din Asia, precum și un număr de invitați din străinătate. Majestatea Sa va apărea pe treptele Operei, după încheierea spectacolului de gală, pentru a saluta bucureștenii. Accesul presei este limitat.

Dineul oficial în onoarea Regelui Mihai la Palatul CEC,
marți, 25 octombrie 2011

Evenimentul are loc în Holul Central al Palatului CEC, marți 25 octombrie 2011, la ora 21. Vor lua parte Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana și ceilalți membri ai Familiei Regale a României. Vor fi prezenți membri ai Familiilor Regale din Europa și din Asia, precum și un număr de invitați din străinătate. Dineul oficial se va încheia la ora 22.30. Accesul presei este limitat.

Sursă foto: Wikipedia

Anunțuri