Invocând lipsa de fonduri, UDMR-ul nu mai vrea să se ocupe de „sănătatea majoritarilor”…

Posted on 07/08/2011

4


Idézve hiánya alapok RMDSZ nem akar foglalkozni „egészségügyi többség” …

1. A vonat megáll, ha a pályaudvar RMDSZ …

Személy szerint úgy gondolom RMDSZ százalékos, és nem lehet kezelni az egész világon. Nem tudom becsapni egyszerű számtani, ha csökken, néhány százalék megtelt. Kongresszusa folyamatos etnikai formációk Nagyváradon megoldotta one rejtély: már nem felel meg a naptárhoz kisebbségi legtöbb politikai és társadalmi szempontból … Bármi is legyen a kimenetele a választásokat vezető RMDSZ üzenetet kell reagálni erre ultimátumot …

2. Semmi személyes, csak üzlet!

A cím az ezen a poszton, különösen udvarias és segít a Google Translate, jó példa mindannyiunk számára. Amikor ébred reggel Romániában, minden nap meg kell gondolkozzanak hosszú a jövőben, és különösen a. Utalok RMDSZ. Nem bejegyzett politikai párt vagy strucc, vagy teve … ambroziei egyetlen kedvezményezettje a kormány abban a helyzetben képviselője egy etnikai csoport, azaz magyar. Eddig jó. Tény, hogy minden, amit fel kell ismernünk és înavuţire animál. Építeni, akkor tanulmányozza a történelmet az eszközök és Verestóy Attila szenátor. A mérnök, volt és jelenlegi vezetője a Hargita ţapinarilor a rokonok. Helyi erdő suttogta nem énekelni, hogy nem levél, nem madár fészkel, nem viseli hibernálás nem hozzájárulása nélkül uralkodása láncfűrész. Végül, engedjék meg, hogy tájékoztatja Önt, kedves román állampolgárok a magyar etnikum arról, hogy a sebesség nem számít a jövőben a politikai struktúra, amely szabályozni fogja a szuverén állam, Románia után a következő választásokon. Korai vagy időben. Bár, gyere gondolkodni jobb jelenlétében a román állampolgárok szavazhatnak, nem zárja ki bármilyen kombinációja …

3. Mimosa RMDSZ szemérmes arcát mozgás!

Geoana: „A lényeg az, hogy a RMDSZ, ha szavazati a mozgás. Ők kezdték meg. Ha egy szavazást, kedd, kormánya pikk … „

Kelemen Hunor: „Ellenőrizni fogjuk a politikai helyzet teremtett, különösen kedden, hogy megvitassák és szavazzanak a bizalmatlansági indítványt, és mint mindig, ma is szeretné tudni, mit gondolnak, mert az elnök a helyi szervezetek a térségben, és szeretnénk, hogy egy döntést és elhelyezése a véleménye a terület munkatársai … ”

Mit mondasz SDP felkéri kezdeményezője a mozgás, a végbél RMDSZ, vállalja a kormány bukása szavazni. És mint mindig, a magyarok játszottak két végén. Munka konzultálva a többi területen csak elemezni kell a politikai kínálat (értsd: üzleti) kapott. Ez a kakas arra, hogy ez a mozgás volt a vevő külföldi leányvállalatok RMDSZ. Egy másik probléma, nem tudom elfelejteni, hogy hatalomra került, mert a PSD. Semmi személyes, csak üzlet!

4. „RMDSZ az akar, úgyis akar, pénzt …”

Én személy szerint már elég szakértelemmel RMDSZ fantáziáját … Kedves Unió (ismeretlen politikai pártok a törvény szerint), a játék a „Let mindig a hatalom,” már nem fogás! … Miért? Nem játszhat örökké a közvélemény … Gondolj bele, ahol meg lehet helye a regionális beszéde alatt egy nagyobb jelenléte a választók szavazás a választásokon?

Sursă traducere: Google Translate

Reclame