O reţetă pe zi: moţiune de cenzură á la PSD…

Posted on 12/10/2010

3


Moţiunea de cenzură, un fel de mâncare servită în bucătăriile multor ţări de pe mapamond, presupune cunoaşterea unor ingrediente absolut necesare pentru realizarea acestei reţete, apreciate deopotrivă de turişti şi localnici…

Reţetă pentru România:

Ingrediente

– o ţară în fierbere;

– două cepe, una  galbenă şi una  roşie;

– patru căpăţâni de usturoi, din recolta veche;

– o ţelină,  pentru nerv;

etc.

Mod de preparare:

Pentru început, se pun la fiert toate ingredientele – la temperatura ţării, având grijă să fie amestecate uniform, din când în când, la ore de maximă transformare a stărilor lichide în stări gazoasepână când se obţine un ghiveci, dres cu bulion din exces şi chifteluţe marinate. La final, se condimentează cu verdeaţă UDMR, proaspăt culeasă din grădină, după gust, în funcţie de sondajele momentului…

 




 

Anunțuri
Posted in: Uncategorized