Fă-te frate cu privatul, până treci puntea cu bugetarul…

Posted on 26/05/2010

41


Varianta pentru privat:

Dansul la bară, în lipsă de alte şarmuri, continuă frenetic în barul din colţul mahalalei. Cioclii, obosiţi după o zi de muncă, cu buzunarele doldora de pomeni, par ca veniţi din altă lume. Totul în jur miroase a fetid, a carne lăsată la putrezit …Aerul furnizat cu dărnicie de plimbătorii leşurilor spre groapă e viciat şi miroase a faliment. Bocitoarele, ocupate profesional în aceste zile, scapă din vedere faptul că plânsetul s-a ieftinit cu 25% din cauza bugetarilor …TVA-ul, nu este inclus!

Varianta pentru bugetar:

Dansul la bară, în lipsă de alte şarmuri, continuă frenetic în barul din colţul mahalalei. Cioclii, obosiţi după o zi de muncă, cu buzunarele doldora de pomeni, par ca veniţi din altă lume. Totul în jur miroase a fetid, a carne lăsată la putrezit …Aerul furnizat cu dărnicie de plimbătorii leşurilor spre groapă e viciat şi miroase a faliment. Bocitoarele, ocupate profesional în aceste zile, scapă din vedere faptul că plânsetul s-a ieftinit cu 25% din cauza privaţilor …TVA-ul, nu este inclus!

Sesizaţi diferenţele?

See also: Vania – Şeherezada, Cristian Lisandru – La miezul nopţii va cădea un cub de gheaţă, Flavius Obeada – Azi ar fi trebuit să fie luni, Manuel Avramescu – Un blog cu atitudini

Posted in: Uncategorized