So, what do you do for a living?

Posted on 26/02/2010

11


Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este „nevoit” să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Senatorul Cristian Diaconescu, fost candidat la şefia PSD, s-a alăturat grupului independenţilor, conform declaraţiei lui Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului. Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care părăseşte partidul după Congresul extraordinar în urma căruia Victor Ponta a fost ales preşedinte.

Pe 22 februarie, după Congresul PSD, au demisionat din partid şi deputaţii Ioan Munteanu şi Tărâţă Culiţă, dar şi senatorul Şerban Mihăilescu. Şerban Mihăilescu alias „Micky Şpagă” era membru al conducerii PSD din 1991 şi a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, dar şi pe cea de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în Cabinetul Năstase. Ioan Munteanu a fost membru PDSR în perioada 1992-1999, în 2000 a trecut la ApR, iar din 2000 a intrat în PSD, fiind până în 2004 lider al filialei Neamţ. El a fost vicepremar al oraşului Piatra Neamţ şi apoi prefect de Neamţ. Culiţă Tărâţă a afirmat că „este nevoie de o nouă forţă politică de centru-stânga care să sprijine Guvernul în eforturile sale”. „Prin activitatea pe care o voi desfăşura aici (în grupul independenţilor, n.red.) voi fi în măsură să-i ajut mai mult pe cei care m-au trimis în Parlament, pe primarii din Neamţ, agricultorii în general”, a mai arătat Culiţă Tărâţă.

Sursă: Mediafax

Credite foto: Mediafax Foto/Cotidianul.ro/Realitatea.net/

See also: Teo NegurăDespre coitus interruptus cu Emil Boc, Ada RusŢara ţi-o trage în neştire, VaniaEi au înţeles, Cristian LisandruPlouă cu spume

Anunțuri