150 din decupaje

Posted on 24/01/2009

0


150În mai multe oraşe ale ţării au loc manifestări dedicate împlinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor Române
Astăzi se împlinesc 150 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cunoscut şi sub denumirea de Unirea Mică, evenimentul marchează unificarea Moldovei cu Ţara Românească. Momentul este sărbătorit cu fast la Iaşi, Cluj şi Focşani. De altfel, preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi preşedinţii celor două camere ale Parlametului participă la manifestări.

Un avion cu peste 150 de persoane la bord s-a prabusit la New York, in raul Hudson.

Un avion al US Airways cu peste 150 de pasageri la bord s-a prabusit in raul Hudson, langa New York, dupa ce a lovit un stol de pasari la decolarea de pe aeroportul LaGuardia. Mai multe ambarcatiuni de salvare au intervenit prompt si au evacuat toti pasagerii. Nu au fost raportate victime.

150 de suporteri ai Stelei au fost evacuaţi de la meciul de hochei Steaua – Ferencvaros
Aproximativ 150 de superteri stelişti au fost evacuaţi, iar 13 au fost duşi la Secţia 9 şi 12, duminică, de poliţişti, în urma unui incident la meciul de hochei Steaua- Ferencvaros, când două petarde au fost aruncate din tribună, declară purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Fondurile de hedging au suferit retrageri de 150 mld. $ intr-o luna
Investitorii au retras luna trecuta aproape 150 mld. dolari (circa 113 mld. euro) din cadrul fondurilor de hedging la nivel global in ciuda eforturilor a zeci de administratori de fonduri de a reduce sau suspenda platile, scrie Financial Times.

Investitii de 150 mil. Euro

Operatorul de hipermarketuri Real, parte a grupului german Metro, va continua anul viitor extinderea retelei de magazine prin deschiderea a sapte unitati noi, in urma unei investitii de 150 de milioane de euro. „Anul viitor vom continua extinderea Real, cu sapte noi magazine, urmand ca reteaua de hipermarketuri sa ajunga la 28 de unitati la sfarsitul anului. In 2009 vom deschide magazine, cu precadere in Capitala si in Moldova”, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, Tjeerd Jegen.

Hugo Boss / Baldessarini Del Mar Deodorant Spray 150 ml
85,67 RON
Sunt un parfum luxos cu note mediteranene. Pentru un barbat care vrea un parfum ce imbina prospetimea cu eleganta. Olfactiv un val de arome fresh-picante asezate pe o baza lemnoasa…

O biserica veche de 150 de ani, dintr-o localitate clujeana, a ars aproape in totalitate
Biserica ortodoxa de lemn din localitatea clujeana Valea Ierii, veche de peste 150 de ani, a ars duminica in proportie de 85 la suta, de la o lumanare lasata aprinsa, care s-a rostogolit pe unul din covoarele lacasului de cult. Pagubele totale au fost estimate la circa 600.000 de lei. Edilii sustin ca biserica de lemn era singurul lacas de cult ortodox din zona, in localitate mai existand unul neoprotestant.

Legea nr.150/2004
privind siguranta alimentelor

Art. 1. – (1) Prezenta lege reprezinta baza pentru asigurarea unui nivel înalt de protectie a sanatatii oamenilor si a intereselor consumatorilor în ceea ce priveste alimentele, tinând cont de diversitatea ofertei alimentare, incluzând si produsele traditionale, precum si functionarea eficienta a pietei interne.

Un angajat inlocuit iti scoate din buzunar 150% din salariul sau anual

Specialistii estimeaza costurile cu inlocuirea unui angajat la 150% din salariul sau anual, insumand procentul de productie scazut, de la momentul plecarii angajatului si pana la gasirea altcuiva care sa-l inlocuiasca, costul de recrutare a noului angajat, timpul pentru interviuri si costuri de instruire.

Mirel Rădoi intampinat de 150 de fani stelişti pe aeroportul Henri Coandă

Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, s-a întors vineri în România pentru a-şi pregăti plecarea în Arabia Saudită, la noua sa echipă, Al-Hilal. Jucătorul a ajuns pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 18:45, fiind aşteptat de aproximativ 150 de fani care l-au întâmpinat cu căldură.

AC Milan va primi 150 de milioane de euro in schimbul lui Kaka

Seicii care finanteaza pe Manchester City nu se joaca! Dupa ce oferta lor de 110 milioane de euro pentru Kaka a fost respinsa, gruparea de pe Eastlands a plusat la 150 de milioane de euro, iar AC Milan a acceptat si i-a acordat jucatorului dreptul sa isi negocieze salariul.

Reclame
Etichetat:
Posted in: Copy&Paste